ДОБАВИ ОБЯВА ТУК !

ЧУДОДЕЙНИТЕ ЕЛИКСИРИ НА Никола Хлебаров

Обява № 4486 Видяна 1682 пъти
Преглед на обявите от rusirusev
Билковите тинктури с търговско наименование "ЕЛИКСИР" са водно-етанолови екстракти на различни комбинации от български неотровни билки, разрешени от Министерството на здравеопазването.
Изработват се по утвърдена от Национален институт за лекарствени средства технология и са с контролирани параметри, установени протокол от ХЕИ.
Многобройните лабораторни и клинични изследвания в различни лечебни заведения, научно-изследователс и институти и университети показаха, че еликсирите са абсолютно безвредни, с нулева токсичност, не оказват отрицателни странични ефекти. Те притежават високи стойности на антибактериално, антивирусно, антигъбично и антихелминтно действие, без да създават резистентност в бактериалните и вирусни щамове.
ЕЛИКСИРИТЕ на инженер-химик Никола Хлебаров могат успешно да се използват като съпътстващо или основно средство при профилактика и лечение в хуманната и ветеринарно-медицинс ата практика.
Клинично доказан е положителният ефект от използването на еликсирите при лечението на хламидийни, стафилококови и стрептококови инфекции и паразитози, които придобиват все по-голямо биосоциално и икономическо значение, както и при онкологичните заболявания и HIV инфекцията.
Документрирани клинични резултати има употребата на еликсирите при лечение на стомашно-чревния тракт и на опорно-двигателния апарат, на сърдечно-съдови заболявания и заболявания на горните дихателни пътища и бронхите, при камъни и пясък в бъбреците, жлъчката и жлъчните пътища, при диабет, простатит и аденома на простатата, кисти, миоми, ендометриоза и мастопатия, хемороиди, разширени вени, подагпра, псориазис, полова слабост и много други.
Доказан е профилактичнияти лечебен ефект на еликсирите при работа в условия на повишен радиационен фон, радиомагнитни, акустични и вибровъздействия.
За самите еликсири, изследванията и резултатите от прилагането им може да научите повече от книгата "Чудодейните еликсири". Цена: 10.00 лв.
Правилно е, дори когато става дума за профилактика, комбинацията от еликсири и тяхната дозировка да се определя от компетентно лице.
Това най-добре може да направи техният създател Никола Хлебаров, който дава безплатни консултации с предварително записване в Холистичен кабинет Грация М.

ЕЛИКСИРИТЕ на инженер-химик Никола Хлебаров могат успешно и трябва да се използват като основно или съпътсващо средство при профилактика и лечение в хуманната и ветеринарно-медицинс ата практика.
Доказан е и техният висок ефект при приложение в растениевъдството, животновъдството, в хлебопроизводството, в козметичната и консервена промишленост.
Приложение
- При лечение
При острите заболявания терапията с еликсири е особено подходяща като спомагателно средство, а при хроничните, изискващи продължително лечение, те могат да се прилагат самостоятелно или успоредно с фармакологичните лекарствени средства.
Голямо разнообразие от еликсири дава изключителна възможност както за индивидуален подход, така и за въздействие при широк кръг заболявания.
Клинично доказан е положителният ефект от използването на еликсирите при лечението на хламидийните инфекции и паразитозите, които през последните години придобиват все по-голямо биосоциално и икономическо значение, както и при HIV инфекцията.
Документирани положителни клинични резултати има употребата на еликсирите при лечение на стомашно-чревния тракт и на опорно-двигателния апарат, на сърдечно-съдови заболявания и заболявания на горните дихателни пътища
и бронхите, при камъни и пясък в бъбреците и жлъчката, при патогенни микроорганизми - стафилококи, стрептококи, еширихия коли, клепсиела и др., при кандидози, при бавно протичащи инфекциозни болести и при заболявания, причинени от кръвосмучещи, при диабет, простатит и кисти, хемороиди, разширени вени, подагра, псориазис, полова слабост.
Доказан е профилактичният и лечебен ефект на еликсирите при работа в условия на повишен радиационен фон, радиомагнитни, акустични и вибровъздействия, както и за професионални заболявания при работата с компютри.
Използването на еликсирите при лечение става само по предписание на компетентно лице.

- За профилактика
Недобрите за повечето българи условия на живот, нетрайните обществени отношения и силно замърсената околна среда влияят рисково върху психическото и физическото състояние на индивида.
Тези неблагоприятни за здравето фактори, които водят до срив на имунната система и до редица заболявания, налагат задължителна всекидневна профилактика. Човек трябва да се освободи от напрежението, да си набави необходимите витамини, минерали, аминокиселини и други хранителни вещества, осигуряващи добро състояние на имунната система и нормално развитие на процесите в клетките.
Най-добрият начин за постигането на това е използването на естествени средства, каквито са еликсирите. Така се постига траен ефект, защото бактериите и вирусите не стават резистентни към тях. Друго предимство на еликсирите е, че те не се натрупват в организма, за разлика от химикалите, влизащи в състава на обичайните аптечни лекарства. Нещо повече - при редовна употреба еликсирите са в състояние да изведат от организма натрупани токсини, вредни химикали и тежки метали. По този начин се засилват защитните сили на организма, подобрява се здравето и качеството на живота.
Обикновено дори да не е болен, човек използва в ежедневието си различни лекарствени средства. Правилно е, дори за профилактика, комбинацията от еликсири и дозировката им да се определя от компетентно лице, което ще определи степента на взаимодействие на еликсирите с лекарствените средства и влиянието на това взаимодействие върху очакваният ефект.

- Други приложения

Проведените в Института по хранителновкусова промишленост - гр. Пловдив проучвания показват, че еликсирите са съобразени с най-съвременните схващания за здравословно хранене. Те изместват успешно използваните вредни за здравето консерванти, като същевременно обогатяват хранителните продукти с биологично-активни вещества.
Проучванията в Агробиоинститута в гр. Костинброд и Института по цветарство в гр. Негован установиха висока ефективност на билковите еликсири върху разстителни патогени с важно икономическо значение.
С голям успех на пазара се ползва шампоанът, консервиран с Еликсир 3, който заздравява косата, премахва пърхота и келите, може да се използва при въшки и краста и за почистване на мазни петна.
Еликсирите могат да се използват в храненето и лечението на животните.
Създателят на ЧУДОДЕЙНИТЕ ЕЛИКСИРИ инженер-химик Никола Хлебаров приема лично и дава безплатни консултации в Кабинета по холистична медицина "Грация М", София, бул. Скобелев 77 ѝ, до Руски паметник.
Там ще намерите всички номера от чудодейни еликсири и книгите на техните откривател и производител.
За допълнителна информация, поръчка и записване:
тел.: 02/951 68 09, 416 97 75 и 02/852 46 92,
gsm 0887 465 316, 0896 321 424 и 0876 668 350
Кабинетът работи всеки ден от 9 до 18 часа, в събота от 10 до 16 часа, без неделя и понеделник
Цена: 3 лв.
nopic

За контакт:
Руси Русев
Телефон: 029516809
Град: СОФИЯ
Изпратете запитване за тази обява
© 2014 obiavi.eu. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!